Raporti: Ndotja e ajrit e parikuperueshme, por edhe zhurma po çmend qytetet tona

Raporti vjetor i Co-PLAN , Instituti për Zhvillimin e Habitatit në Shqipëri, për ndotjes së ajrit, zhurmës dhe parametrave të tjerë në Shqipëri ka treguar se, vendi ynë nuk është në ditët më të mira për sa i përket ketyre komponentëve.

 

Klikoni këtu  për më tepër.