Projekti “Mushkëri të Gjelbra për Qytetet Tona”

Projekti “Mushkëri të Gjelbra për Qytetet Tona” zhvillon dhe piloton një platformë alternative për monitorimin dhe mbrojtjen e ndikimit të politikave mbi cilësinë e ajrit, ndotja nga zhurma dhe gjelbërimi urban në nivelin lokal. Raporti i sapo publikuar në lidhje me ajrin, zhurmat dhe gjelbërimin, jep informacione specifike për Tiranën, Durrësin, Shkodrën dhe Elbasanin gjatë 2019-ës dhe pandemisë. Rodion Gjoka nga “Co-plan” ishte i ftuar në Dita Jonë ku dha më shumë detaje.

 

Klikoni këtu  për më tepër.